Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL-kiekkoa perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Viikonloppu on edessä, joten sehän tietää Triplauksen käynnistymistä! Lapulle poimittiin kaksi kohdetta KHL-kaukaloista.

Tsekkaa myös: Nappaa 10€ riskitön veto lätkävedonlyöntiin!

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Dinamo Minsk – CSKA Moskova

Dinamo joutuu tiukan paikan eteen, kun vastustajaksi saapuu yksi KHL:n suurista. Tätä savottaa ei helpota se fakta, että joukkue on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään vain yhden – ja tuokin voitto heltisi Moskovan Spartakista vasta jatkoajan jälkeen.

CSKA:n neljän ottelun voittoputki katkesi keskiviikkona, kun se hävisi tiukassa paikallistaistossa Dynamolle voittolaukausten jälkeen.

Tänään kurssi korjaantuu, ja Dinamosta pitäisi irrota voitto. Triplaukseen on haettava vähän isompaa kerrointa, joten valintamme onkin CSKA:n vähintään kahden maalin voitto!

SKA Pietari – Sibir Novosibirsk

SKA on ollut viime aikoina varsin alamaissa. Sibir puolestaan on ollut kelpo vireessä, joten helpolla ei SKA tule ainakaan voittoa nappaamaan perjantai-illan ottelusta.

Tästä huolimatta kotijoukkue lähtee otteluun melko selvänä ennakkosuosikkina, sillä onhan joukkueen materiaali vieraita edellä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran syys-lokakuun taitteessa, ja tuo matsi päättyi SKA:n 6-4-vierasvoittoon.

Ihan kymmentä maalia tänään tuskin tullaan näkemään, joten lapulle kelpuutetaan varsin maltillinen kotijoukkueen yli 1,5 maalia. Onhan kyseessä kuitenkin suuri ja mahtava SKA.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!