Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Bayern München kohtaa sarjanousijan!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Perjantai on toivoa täynnä, ja tarkoittaahan kyseinen päivä myös sitä, että on aika painaa pöytään vetovihjeet Triplaus-kampanjaan.

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Ak Bars Kazan – Admiral Vladivostok

Kazan on aloittanut tuoreen KHL-sesongin mukiinmenevästi, ja tällä hetkelläkin joukkue painelee kolmen ottelun voittoputkessa. Hieman erilainen alku on ollut Admiralilla, joka on onnistunut voittamaan tasan yhden matsin. Viimeisimpänä joukkue taipui kotonaan Magnitogorskille murskalukemin 0-5.

Triplauksen avauskohteeksi valitaan Ak Bars Kazanin vähintään kahden maalin voitto, eli Kazan -1,5.

EV Zug – Ajoie

Sarjanousija Ajoie ei varsinaisesti ole vakuuttanut NLA:ssa, sillä se on onnistunut voittamaan vain kertaalleen, mistä palkintona onkin taulukon jumbosija. Hallitseva mestari Zug puolestaan on jälleen kerran ollut kova luu; kuuden voiton ja yhden tappion saldo oikeuttaa sarjataulukon kakkossijaan.

Tämän illan matsiin on vain ja ainoastaan yksi ennakkosuosikki. Siksipä lapulle poimitaankin Zugin voitto.

Greuther Fürth – Bayern München

Hallitsevan mestarin ja sarjanousijan kohtaamisesta on kyse myös illan ainoassa Bundesliigan kamppailussa. Vaikeaa on myös tässä tapauksessa ollut sarjanousijalla, sillä Greuther Fürth löytyy jumbosijalta vaivaisen yhden pisteen keränneenä.

Bayern puolestaan löytyy tuttuun tyyliin sarjan piikkipaikalta. Lukemat voivatkin illan matsissa yltyä todella rumiksi, joten triplaus-kupongin täydentää Bayern München -2, eli vierasjoukkueen vähintään kolmen maalin voitto.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!