Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Italian ja Saksan futista sekä CS:ää perjantaille

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään monipuolisesti kolmesta eri sarjasta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat urakan ensimmäiselle päivälle.

Vetovihjeet triplaukseen:

OG – forZe

Aleksib:n johtama OG tavoittelee paikkaa ESL Pro Leaguen seuraavalle kaudelle. Ensimmäinen haaste karsinnoissa on forZe, joka kaatui viime viikolla suorastaan suvereenilla tavalla. Venäläiset antavat varmasti tänään kovemman vastuksen, mutta suosikki otteluun on täysin selvä. OG on saanut viime viikot harjoitella kuvioita rauhassa ja joukkueelta sopii odottaa selvää tasonnostoa tulevissa otteluissa.

Juventus – AC Milan

Mainos alkaa

Juventus ja AC Milan kohtaavat Italian Cupin toisessa osaottelussa. Ensimmäinen päättyi 1-1, joten voittaja etenee finaaliin. Juventus on suosikki otteluun ja joukkueelta sopii odottaa heti tauon jälkeen kunnon statement-suoritusta. Luotetaan Vanhan rouvan hyökkäysvoimaan ja laitetaan lapulle joukkueen yli 1,5 maalia.

Dresden – Hamburger SV

Lapun kerroin tarvitaan yli 3.00, joten laitetaan varman tuntuinen Hamburger SV yli 0,5 maalia lapulle. Kyllähän Joel Pohjanpalo aina yhden iskee.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!