Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Jokerit avaa kauden Latviassa

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina KHL:n puolelta, missä muun muassa Jokerit pääsee starttaamaan kauden. Tässä pelivalinnat päivään!

Vetovihjeet triplaukseen:

Dinamo Riika – Jokerit

Jokerit pääsee vihdoin aloittamaan kauden, kun vastaan asettuu Dinamo Riika. Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa ja tuolloin jo taso kävi selväksi. Helsinkiläiset ovat selvästi parempi joukkue, jonka täytyy pystyä kaatamaan Riika vaivattomasti myös vieraissa. Laitetaanpa siis Jokereiden voittoa lapulle!

Severstal – Salavat Ufa

Mainos alkaa

Tomi Lämsän valmentama Ufa aloitti kauden 3-2-voitolla, kun Torpedo kaatui vieraissa. Suomalaispelaajat olivat heti iskussa ja varsinkin Markus Granlund osoitti olevansa kova vahvistus joukkueeseen. Severstal puolestaan kaatoi vajavaisen Amurin 6-4, mutta nyt haaste on monta pykälää kovempi. Luotetaankin suomalaisten vireeseen ja laitetaan Ufan voittoa lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!