Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK ja Tappara kohtaavat Liigassa!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigasta, jossa kovassa lennossa oleva HIFK isännöi päinvastaista vireystilaa yllä pitävän Tapparan.

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – Tappara

HIFK:n meno on viime aikoina ollut melko käsittämätöntä sanan positiivisessa merkityksessä, sillä ensin joukkue kävi hakemassa 7-1-voiton Kärpistä, minkä perään se nöyryytti Jukureita 11-1.

Tappara puolestaan johti Sportia tiistaina vielä päätöserässä 1-4, mutta vaasalaiset nousivat 5-5-tasatulokseen ja Tappara hoiti homman nimiinsä vasta voittolaukauksilla. Tätä ennen kirvesrinnat olivat voittaneet viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden – ja senkin jatkoajan jälkeen.

Mainos alkaa

Coolbetilta saa HIFK:n voitolle niin maittavan kertoimen, että se napataan Triplauksen avauskohteeksi!

Ilves – JYP

Jos on HIFK ollut erinomaisessa vireessä, niin tämä sama voidaan täysin varauksetta sanoa myös Ilveksestä. Joukkue on voittanut 6 perättäistä ottelua varsinaisella peliajalla ja tästä hyvästä se onkin noussut sarjataulukon piikkipaikalle.

Ilvekseltä löytyy taustaltaan niin 6-0-vierasvoitto Sportista kuin 6-1-kotivoittokin KooKoosta. Sarjataulukon alemmasta kastista löytyvälle JYPille saattaa olla luvassa todella kylmää kyytiä Hakametsän illassa.

Triplauksen toiseksi kohteeksi poimitaan Ilves -1,5.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!