Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK toimii perjantain kivijalkana!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigasta, ja kivijalkana perjantaina toimii HIFK, joka matkustaa HPK:n vieraaksi.

Vetovihjeet triplaukseen:

HPK – HIFK

HPK:n kausi Liigassa on alkanut melko onnettomasti, sillä joukkue on kerännyt yhdeksästä ottelusta vain kuusi pistettä. Vain kerran varsinaisella peliajalla voittoa juhlinut hämeenlinnalaisporukka löytyykin sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta.

HIFK puolestaan nappasi viimeisestä ottelustaan 4-0-kotivoiton JYPistä, jota edelsi 5-2-vierasvoitto SaiPasta.

Triplauksen kulmakiveksi lapulle isketäänkin HIFK:n voitto.

Lukko-Kärpät & KooKoo-TPS

Nämä kaksi matsia lyödään yhteen pakettiin, sillä pelivalinta kumpaankin on täysin sama: Kotijoukkueen yli 1,5 maalia.

Kärpät palasi koronakaranteenistaan häviämällä Pelicansille vieraissa 1-2, ja Lukko puolestaan on mättänyt viiteen viimeiseen matsiin peräti 20 maalia. Kärpillä on edessään vaikea ilta.

Myös KooKoo on takonut viimeiseen viiteen matsiin 18 osumaa, joten heikolla tavalla suorittaneen TPS:n maaliverkot pöllynevät tänään.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!