Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Viikonloppu käynnistetään CS:n voimin

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Viikonloppu käynnistetään CS:n voimin

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään CS:GO-pelin puolelta, missä tulessa nähdään suomalaisjoukkue HAVU. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Team Liquid – Evil Geniuses

ESL Pro Leaguen Pohjois-Amerikan lohkossa käynnistetään pudotuspelit ja tämän parin voittaja lunastaa paikan Grand Finaliin. Sen sijaan tappio tiputtaa Lower Bracketiin, josta tie finaaliin on edelleen mahdollinen. Joukkueet kohtasivat juuri viime viikon lauantaina, jolloin Team Liquid nappasi 2-1-voiton. Myös illan ottelusta on varmasti luvassa tasaväkinen, joten Evil Geniuses +1,5 lähtee triplaukseen.

HAVU – CHAOS

Suomalaisjoukkue HAVU on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon Flashpoint-turnauksessa, joten meno on ollut odotuksiin nähden mainiota. Nyt joukkue on suosikki illan otteluun, mutta se tuo mukanaan myös paineet, sillä tappio mutkistaisi isosti urakkaa. CHAOS ei ole HAVUn tasoinen joukkue, mutta mikäli suomalaiset eivät pysty parhaimpaansa, niin CHAOS saattaa kuitata homman himaan. Mitään ylijuoksua tuskin on tulossa, joten yli 2,5 karttaa vaikuttaa kertoimensa puolesta loistovalinnalta.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut