Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Championship tarjoilee perjantain kulmakiven!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksesta. Lapulle mahtui yksi kohde niin Englannin Championshipista kuin Italian Serie A:stakin. Alla kohteet ja perustelut!

Vetovihjeet triplaukseen:

Brentford – West Bromwich

Englannin Championshipia johtava West Bromwich ajautui jo ennen koronataukoa pieneen suvantovaiheeseen, sillä joukkue hävisi ensin kotikentällään niin Wiganille (0-1) kuin Newcastlellekin (2-3), ja pelasi sen jälkeen 0-0-tasapelin Swansean kanssa.

Mainos alkaa

Paluupeli tauolta sujui täysin samoissa merkeissä, sillä tuloksena oli 0-0-tasapeli – tällä kertaa Birminghamia vastaan.

Sarjan nelosena oleva Brentford puolestaan nappasi juuri ennen tauolle vetäytymistä 5-0-voiton Sheffield Wednesdaysta ja hyvä meininki jatkui viime viikon paluuottelussa, kun joukkue haki äärimmäisen tärkeän 2-0-voiton sarjakolmosena olevasta Fulhamista.

Mainittakoon nyt vielä sekin, että Brentford nappasi juuri ennen sarjan jatkumista harjoitusottelussa 3-2-voiton Arsenalista, jolla oli marssittaa kentälle kelpo nippu vaihtomiehineen.

Kun otetaan joukkueiden vireystilat huomioon, Coolbetin tarjoama markkinoiden korkein kerroin Brentfordille kelpaa mainiosti triplauksen kulmakiveksi!

Juventus – Lecce

Championship-kohteen kertoimen ollessa jo niin korkea, kelpaa lapun toiseksi kohteeksi hieman varmempi yksilö.

Sellainen löytyy Serie A:sta, jossa Juventus kohtaa umpisurkeassa vireessä olevan Leccen. Vierasjoukkue Lecce kärsi ennen koronataukoa 0-4-tappion AS Romalle Roomassa, minkä jälkeen Atalanta kävi nöyryyttämässä joukkuetta lukemin 2-7.

Paluu ei sujunut yhtään sen paremmin, sillä AC Milan haki viime viikolla helpon 1-4-voiton.

Juventuksen voittoa siis lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!