Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Veikkausliigaa ja Englannin futista kehiin!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Englannin Valioliigaa ja Championshipiä, sekä päälle vielä ripaus Veikkausliigaa. Näistä aineksista on tehty perjantain vetovihjeet Triplaukseen.

Vetovihjeet triplaukseen:

Huddersfield – West Bromwich

Englannin Mestaruussarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, ja sekä Huddersfieldilla että West Bromwichilla on vielä valtavat panokset tahoillaan.

Huddersfield taistelee putoamista vastaan, kun taas WBA hakee suoraa sarjanousua Valioliigaan.

Mainos alkaa

Sanomattakin on selvää, että molemmat joukkueet haluavat vältellä tappioita, kuten Huddersfield onkin viime otteluissaan tehnyt; viimeiseen neljään matsiin nimittäin mahtuu peräti kolme 0-0-tasapeliä.

Samoihin 0-0-numeroihin päättyi myös WBA:n viimeisin matsi.

Luotetaan siihen, että luvassa on äärettömän tarkkaa puolustamista ja otetaan triplauksen kivijalaksi ottelun alle 2,5 maalia.

West Ham – Watford

Tässä otteluparissa asetelma onkin sitten sellainen, että maaleja on viime otteluissa nähty oikein liukuhihnatuotantona. West Ham haki viimeisimmässä matsissaan 4-0-voiton Norwichista ja neljään edelliseen otteluun osumia on nähty yhteensä 14.

Watfordilla puolestaan neljässä viimeisessä ottelussa on nähty yli 2,5 maalia – ja kertaalleen jopa yli 3,5 maalia.

Triplaukseen poimitaan maltillinen ottelun yli 1,5 maalia.

RoPS – Haka

Viimeisimpänä lapulle löytyi kohde Veikkausliigasta. Haka lähtee otteluun RoPSia vastaan melko selvänä ennakkosuosikkina vierasjoukkueen statuksestaan huolimatta.

Haka on pelannut tämän vuoden puolella – kun mukaan lasketaan cup-matsit, harjoitusottelut sekä Veikkausliigan alkukausi – 13 ottelua, eikä se ole kertaakaan jäänyt maaleitta.

RoPS on päästänyt Veikkausliiga-kauden alkajaisiksi kahteen otteluun neljä osumaa, joten luotetaan siihen, että pallo löytää tiensä verkkoon myös Hakan toimittamana. Triplauksen viimeiseksi kohteeksi napataan siis Hakan maali, eli vierasjoukkueen yli 0,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!