Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Futiksen ykköstä lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon Ykkösestä, jossa pelataan kaksi matsia. Alla vihjeet sekä niiden perustelut!

Vetovihjeet triplaukseen:

FF Jaro – AC Oulu

AC Oulu on ollut tällä kaudella hyvässä lennossa, mistä ehkä parhaiten kielii sarjataulukon piikkipaikka. Takana on 15 ottelua, ja vain yksi niistä on päättynyt tappioon.

Mukavasti on suorittanut myös Jaro, joka löytyy sarjataulukon kolmospaikalta. AC Oulun voittoa tänään puoltaa kuitenkin sekin seikka, että joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti – ja molemmat ottelut ovat menneet oululaisten nimiin; helmikuinen Suomen cupin matsi 3-2 ja sarjakauden ensikohtaaminen puolestaan 2-1.

Mainos alkaa

AC Oululle tarjottava kerroin on todella houkutteleva, sillä haetaanhan Triplauksessa vähintään 3,00:n yhteiskerrointa. AC Oulun voitto napataan siis lapulle!

KTP – Ekenäs IF

KTP on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, sillä se on mättänyt viimeisimpään kolmeen matsiin peräti 14 osumaa.

Sarjataulukon kakkosena oleva kotkalaisryhmä saa tänään vieraakseen Ekenäs IF:n, joka on sekin pelannut kelpo lailla, mutta eiköhän kotijoukkue heiluta tänäänkin maaliverkkoja edes kertaalleen.

Triplauksen täydentäväksi kohteeksi nimittäin riittää KTP yli 0,5 maalia, eli KTP:n vähintään yksi maali.

 

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!