Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Lauantain valinnat tulevat Euroopan futiskentiltä!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Lauantain valinnat tulevat Euroopan futiskentiltä!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksesta. Lapulle mahtui niin Bundesliigaa, Serie A:ta kuin La Ligaakin! Alla kohteet ja perustelut.

Vetovihjeet triplaukseen:

Bremen – Dortmund / Spal – Juventus / Levante – Real Madrid

Tänään luotetaan kolmeen selkeään ennakkosuosikkiin.

Dortmund on Erling Hålandin johdolla voittanut viimeisestä viidestä Bundesliiga-kamppailustaan neljä. Tähän komea bonus tuli viikolla, kun saksalaisseura onnistui kaatamaan PSG:n Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa 2-1. Bremenillä homma sen sijaan ei ole viime aikoina sujunut, joten vierasvoittoa lapulle.

Juventus matkaa neljän ottelun tappioputkessa olevan Spalin vieraaksi Serie A:ssa. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi selkeä ennakkosuosikki, joten vierasvoittoa jälleen lapulle.

Kolmen vierasvoiton tripla täydentyy Real Madridilla. Levante on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi – eikä mollivoittoiseen taivallukseen ole tulossa tänäänkään helpotusta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

vetovihjeet triplaus 2202

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut