Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: ENCE kohtaa maailman parhaimman CS-joukkueen Astraliksen

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: ENCE kohtaa maailman parhaimman CS-joukkueen Astraliksen

Vetovihjeet triplaukseen tulevat eSportsin puolelta, missä ESL Pro League jatkuu kolmella ottelulla. Tässä pelivalinnat perjantai-iltaan!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ninjas in Pyjamas – GODSENT

Ninjas in Pyjamas on esiintynyt pirteästi ESL Pro Leaguen peleissä, sillä joukkue on voittanut molemmat kamppailunsa. Varsinkin Astralis-voitto oli joukkueelta huima taidonnäyte. Sen sijaan GODSENT on hävinnyt kummatkin ottelunsa lukemin 2-0 ja Astralis-ottelu oli joukkueelta todellinen pohjanoteeraus, sillä GODSENT oli yksinkertaisesti totaalisessa pesukoneessa. NiP on joukkueista tasaisempi ja laadukkaampi, joten sinne suuntaan lähtee voitto.

Team Vitality – Team Spirit

Team Vitality on voittanut molemmat ottelunsa, kun taas Team Spiritin saldo on 1-1. Joukkueiden tasoero on selvä, sillä siinä missä Vitality on TOP10-joukkue, niin Team Spirit kuuluu vasta TOP30-joukkueisiin. Varsinkin BO3-systeemillä pelattaessa tuo tasoero tulee takuulla selville, joten Vitality tulee kairaamaan tästä ottelusta voiton.

Astralis – ENCE

ENCE on täysin tekemättömän paikan edessä perjantaina, kun vastaan asettuu tanskalainen Astralis. Vaikka Astralis on tällä hetkellä rankingin 2. sijalla, niin joukkuetta pidetään maailman parhaimpana CS-joukkueena. ENCEn kriisi on sitä luokkaa, että on vaikea nähdä joukkueen kykenevän voittamaan edes omaa karttavalintaansa. Astralis -1,5 lähtee triplaukseen.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut