Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa ja EM-karsintoja lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekosta sekä futiksesta. Liigasta mukaan napataan yksi ottelu, ja lapun viimeistelevät futiksen EM-karsintojen kohteet.

Tsekkaa myös: Veikkaa Huuhkajien pelin avausmaalin syntyaika ja voit voittaa matkan Suomen matsiin futiksen EM-kisoihin

Vetovihjeet triplaukseen:

Pelicans – Kärpät

Pelicansin alkukausi ei missään nimessä ole ollut kovinkaan mairitteleva, ja vaikka keskiviikkona tulikin 2-1-jatkoaikavoitto KooKoosta, tuskinpa maajoukkuetauon aikana on ehditty sellaisia taikaliemiä keittämään, että Kärpät olisi kaadettavissa.

Mainos alkaa

Kärpät puolestaan lähti maajoukkuetauolle kuuden ottelun voittoputkessa. Joukkueiden tasoero on sitä luokkaa, että lapulle lyödään Kärppien voittoa.

Suomi – Liechtenstein

Tämän ottelun panoksia tuskin kenellekään tarvitsee erikseen kerrata.

Suomi on niin jättimäinen ennakkosuosikki, että mahdollisen EM-kisapaikan tuoma tsemppi luo Huuhkajien peliin varmasti vielä yhden lisävaihteen, jollaista Liechtensteiniä vastaan muuten tuskin nähtäisiin.

Uskomme, että tämä lisävaihde näkyy sillä, että taululla seisoo pelin jälkeen Huuhkajien murskavoiton lukemat. Napataan Triplaukseen Suomen vähintään kolmen maalin voitto. Kun ketsuppipullo aukeaa, voi edessä olla todelliset #PukkiHuuhkajaPartyt.

EM-karsintojen muut ottelut

Perjantai tarjoilee EM-karsintojen osalta jättimäisiä kotisuosikkeja – ja päästäksemme yli 3,00:n kertoimeen, napataan tämän erikoisen perjantaisen kunniaksi hieman erikoisemmalla tavalla kolme tuollasta pomminvarmaa kohdetta lapulle.

Tanska kaataa Gibraltarin, Espanja Maltan ja Norja puolestaan kouluttaa Färsaaria.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

triplaus-15-11

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!