Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: EM-karsinnoilla Triplaus maaliin!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: EM-karsinnoilla Triplaus maaliin!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään EM-karsinnoista. Luotetaan finaalipäivänä perjantaiseen tapaan suosikkien pitävyyteen!

Vetovihjeet triplaukseen:

Kosovo-Englanti, Albania-Ranska, Andorra-Turkki

Kolme kovaa maata, kolme kovaa ennakkosuosikkia.

Kosovon ja Englannin välisessä ottelussa pelataan kunniasta, sillä Englannin kisapaikka on jo varmistunut, kun taas puolestaan Kosovon mahdollisuudet ovat menneet. Vierasjoukkue on paperilla niin paljon kovempi ryhmä jopa ”varamiehistöllä” pelatessaan, että vierasvoittoa lähtee lapulle.

Albanian ja Ranskan sekä Andorran ja Turkin välisiin matseihin pätevät täysin samat sävelet kuin yllä. Luotetaan, että vierasjoukkueet haluavat päättää karsintansa kunnialla.

Luxemburg – Portugali

Tämä ottelu alkaa lapun kohteista ensimmäisenä – kello 16:00.

Tuskin kenellekään on epäselvää, kumpi lähtee ennakkosuosikkina tähän matsiin. Portugali matkaa ”noin Forssan kokoiselle alueelle” selvänä ennakkosuosikkina – ja tulee myös poistumaan paikalta selvä voitto takataskussaan.

Triplauksen viimeiseksi kohteeksi isketään vieraiden vähintään kahden maalin voitto, eli Portugali -1.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

triplaus vetovihjeet 1711

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut