Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: EM-karsinnat tarjoilevat lauantain kohteet!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksen EM-karinnoista. Lapulle valikoitui tällä kertaa peräti neljä eri kohdetta – toki hyvin pienillä kertoimilla.

Vetovihjeet triplaukseen:

Liechtenstein – Armenia

Armenia on tällä hetkellä J-lohkon kolmantena, vain kolme pistettä Suomea perässä. Kun EM-kisapaikka on näinkin ”omissa hyppysissä”, tuskinpa Liechtensteinissa nähdään kotijoukkueen toimesta mitään ihmettä. Armenia on pakkovoiton edessä, ja tämän voiton se myös nappaa. Lapulle siis Armenian voitto.

Norja – Espanja

Mainos alkaa

Espanjan taival EM-karsinnoissa on sujunut jopa majesteettisesti, sillä kuusi ottelua on tuonut yhtä monta voittoa. Norja on sekin suorittanut ihan mukiinmenevästi ja sijoitus lohkossa on tällä hetkellä neljäs.

Joukkueiden välinen tasoero on kuitenkin niin valtava, että tuskinpa Espanja jää tänä iltana ensimmäistä kertaa näissä karsinnoissa alle kahden maalin. Lapulle lähteekin siis Espanjan yli 1,5 maalia.

Malta – Ruotsi

Tässäkään ottelussa ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Lohkon kakkosena Espanjan takana oleva Ruotsi on jälleen kerran matkalla arvokisoihin, eikä joukkue varmastikaan anna Maltan seistä sen unelman tiellä. Ruotsi hoitaa homman tyylikkäästi kotiin. Lapulle laitetaan Ruotsi -1.

Färsaaret – Romania

Kolme yllä mainittua kohdetta toivat yhteiskertoimen 2,99, mikä ei valittettavasti triplaukseen riitä. Ylimääräinen valinta kohdistuu Färsaarten ja Romanian otteluun, johon me tarvitsemme kummalta tahansa yhden maalin. Kohde on siis ottelun yli 0,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

triplaus vetovihjeet 1210

 

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!