Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: EM-futista lauantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Futiksen EM-kisat pääsevät lauantaina toden teolla vauhtiin ja myös triplauksen vetovihjeet sukeltavat täysillä mukaan kisahuumaan!

Tsekkaa myös kisamme: Lähimmäksi veikanneelle Glen Kamaran fanipaita + kaulahuivi!

Vetovihjeet triplaukseen – lauantai:

Tanska – Suomi

Mainos alkaa

Vaikka Huuhkajat onkin miten historiallisessa paikassa, ei tosiasioita sovi kiistää: Tanska on materiaaliltaan Suomea selvästi vahvempi nippu.

Ei kuitenkaan puututa triplauksen osalta siihen, kuka voittaa – tai edes siihen kuka tekee maaleja. Suomen puolustusvoittoinen pelitapa tuskin avaa Tanskallekaan liian montaa vaarallista maalintekopaikkaa, joten osumat saattavat puolin ja toisin olla tiukassa.

Jos jokin asia on varma, niin se, että jokainen sinivalkoinen peluri antaa kentällä aivan kaikkensa.

Niinpä lapun avauskohteeksi poimitaan ottelun alle 3,5 maalia.

Belgia – Venäjä

Kisojen yksi suurimmista ennakkosuosikeista on kivikova Belgia, joka saa avauspelissä vastustajakseen Venäjän.

Joukkueet kohtasivat EM-karsinnoissa kahdesti, ja nuo matsit menivät Belgialle yhteismaalierolla 7-2 (3-1 & 4-1). Eiköhän joukkue ole sen verran kovassa iskussa EM-avauksessa, että Venäjä kaatuu – siitäkin huolimatta, että ottelu pelataan Pietarissa.

Me poimimme lapulle Belgian yli 1,5 maalia, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita Belgian voiton, jossa kerroin on täysin sama.

Wales – Sveitsi

Sveitsi lähtee lauantain ensimmäiseen matsiin ennakkosuosikkina. Joukkue pääsee turnaukseen varsin hyvässä lennossa, sillä se on kuuden ottelun voittoputkessa ja maaleja on syntynyt mukavalla tahdilla.

Lapun täydentäväksi kohteeksi riittää kuitenkin koko ottelun yli 0,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!