Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Saksan kiekko täyttää perjantain lapun!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Saksan kiekko täyttää perjantain lapun!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Saksan DEL-liigan puolelta, missä luotetaan vahvasti kärkijoukkueiden kyytiin. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Mannheim – Schwenninger

Mannheim marsii kuuden ottelun voittoputkessa ja kaikki näyttää olevan vähintäänkin mallillaan. Tänään vieraaksi saapuva Schwenninger on koko sarjan viimeinen ja varsinkin vieraissa joukkue on ollut valtavissa ongelmissa läpi kauden. Schwenninger onkin onnistunut voittamaan 11 vierasottelusta ainoastaan yhden, joten se kertoo kaiken joukkueen tuskasta. Omissa kolisee niin hurjaa tahtia, että Mannheim tulee laittamaan perjantaina taululle melko rumatkin lukemat.

Iserlohn – München

Koko sarjaa johtava München lähti lauluun CHL:stä, joten nyt keskittyminen voidaan suunnata täydellisesti Saksan puolelle. München on hieman kompuroinut viime aikoina, joten joukkue haluaa varmasti palata parempien peliesitysten pariin. Perjantaina siihen koittaa otollinen hetki, kun vastaan asettuu sarjan häntäpäässä keikkuva Iserlohn. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Münchenin 5-2-voittoon. Iserlohn on koko sarjan heikoimmassa vireessä oleva nippu eikä pisteitä ole juurikaan karttunut viime aikoina. Sen sijaan omissa kolisee, joten München tulee varmasti löytämään tilaa maalintekoon sekä ottelun voittamiseen.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut