Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Bundesliigaa ja CS:GO:ta lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään kahden erin lajin parista, kun lapulle mahtui niin futiksen Bundesliigaa kuin esportsin CS:GO:takin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Team Vitality – ENCE | Klo 15:00

ENCE pelasi eilisen NaVi-matsin uskomattoman hyvin, mutta on silti jotenkin erikoista, että joukkue on asetettu Team Vitalityä vastaan ennakkosuosikiksi – löytyyhän kyseinen joukkue maailmanlistan kympin kärjestä.

Jamppi ja kumppanit painelivat eilen sellaisessa flow-tilassa, että on vaikea uskoa sen pitävän kahta iltaa putkeen. Edessä saattaa olla jopa hienoinen ulospuhallus.

Mainos alkaa

Vitalityllä on alla 2-0-voitto Ninjas in Pyjamasista, joten sitä vasten peilaten Vitality +1,5 onkin oiva vaihtoehto triplaus-lapulle.

Freiburg – Leverkusen | Klo 21:30

Leverkusen on viettänyt koronatauon jälkeen todellisia maalijuhlia, sillä joukkueen kolmessa ottelussa on nähty yhteensä 14 osumaa.

Kahdessa matsissa joukkue on mättänyt itse maaleja, mutta viimeisimmästä oli tuloksena ruma 1-4-kotitappio Wolfsburgille.

Freiburgilta puolestaan löytyy alta 3-3-tasuri Frankfrutin vieraana, joten isketään tuplauksen toiseksi kohteeksi tämän matsin yli 3,5 maalia!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!