Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: CS:GO ja Nations League löytyvät lapulta!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään CS:GO:n ja jalkapallon puolelta! Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

BIG – OG

OG on kärsinyt kaksi todella katkeraa tappiota putkeen ja se ei voi olla näkymättä joukkueen tekemisessä. BIG on ollut viime viikkoina todellinen mörkö Aleksib:n johtamalle joukolle. BIG on tällä hetkellä varmasti koko maailman paras ja tasaisin joukkue, joten OG on todella ikävässä paikassa. Mikäli itseluottamus vähänkään rakoilee, niin BIG kuittaa kyllä voiton suoraan 2-0.

Hollanti – Puola

Kansojen liigassa nähdään perjantai-iltana mielenkiintoinen koitos, kun Hollanti ja Puola iskevät yhteen. Hollannin iloinen hyökkäys takaa sen, että maaleja saattaa tulla molempiin päihin. Ainakin Hollanti tulee heiluttamaan maaliverkkoja, joten laitetaan triplauksen toiseksi kohteeksi kotijoukkueen yli 0,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!