Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Barcelona ja Bayern München iskevät yhteen!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen käynnistetään Mestarien liigan huippumatsilla, mutta perjantain lapulle mahtui myös NHL:ää! Alla vihjeet ja perustelut.

Vetovihjeet triplaukseen:

Barcelona – Bayern München

Bayern lähtee tämän illan Mestarien liigan puolivälieräotteluun ennakkosuosikkina, sillä fakta on se, että Barcelonan peli oli pahasti hukassa, kun pelattiin La Ligan mestaruuden kannalta tärkeitä otteluita.

Saksalaisjoukkue puolestaan on ollut hirmuvireessä. Chelsea jäi viime viikolla jyrän alle 4-1, ja viimeisimpään neljään matsiin joukkue on mättänyt yhteensä 15 osumaa.

Mainos alkaa

Bayern yli 1,5 maalia on valintamme!

Philadelphia-Montreal & Colorado-Arizona

Kuten jo päivän NHL-vihjeissä käytiin läpi, ovat Philadelphia ja Colorado ennakkosuosikkeja illan Prime Timessä pelattavissa matseissa.

Flyersin vire on ollut vakuuttavaa, sillä sijoitussarjassa se pyyhki jään pintaa niin Boston Bruinsilla (4-1) Washington Capitalsilla (3-1) kuin Tampa Bay Lightningillakin (4-1). Playoffsien avausottelusta puolestaan irtosi 2-1-voitto Montrealista.

Colorado voitti ensimmäisen osan Arizonaa vastaan lukemin 3-0.

Philadelphia yli 2,5 maalia + Colorado yli 1,5 maalia täydentävät Triplaus-lapun!

Tsekkaa myös nämä:

10€ riskitön veto NHL-pudotuspeleihin

Mestarien liigan pudotuspeleihin tarjolla huikea 10% voitontehostaja!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!