Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Salavat Ufa ja Jokerit kohtaavat KHL:n huippukamppailussa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina KHL:n puolelta, missä pelit saadaan vauhtiin jo iltapäivän puolella. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Salavat Ufa – Jokerit

Jokerit saa valtavan haasteen perjantaina, kun vastassa on Salavat Ufa. Helsinkiläisillä on alla kaksi tappiota, joten nyt olisi korkea aika päästä jälleen voittojen tielle. Puolustus on ainakin saatava kuntoon, sillä Ufa on päästänyt äärimmäisen vähän tällä kaudella maaleja. Jokerit yleensä kovissa otteluissa saa parhaansa irti, joten voisi kuvitella tänään, että tila ja aika on vähissä molemmissa päissä. Laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Mainos alkaa

Barys Nur-Sultan – SKA Pietari

SKA Pietari raapii rutiinilla voittoja illasta toiseen vakuuttavalla tahdilla. Varsinkin joukkueen puolustus on tikissä, sillä alla on kaksi nollapeliä. Sen sijaan Barysin otteet eivät ole vakuuttaneet. Yhdeksän edellistä ottelua ovat tuoneet tilille vain kolme voittoa. SKA on varmempi suorittaja, joten lähdetään vierasvoitolla liikenteeseen.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!