Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Norjan ja Ruotsin futista lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Norjan ja Ruotsin futiksesta, jossa luotetaan suosikkien voimaan. Tässä pelivalinnat päätöspäivään!

Vetovihjeet triplaukseen:

Sarpsborg – Molde

Norjan Eliteserieniä johtava Molde on kerännyt 11 ottelusta peräti 26 pistettä. Sen sijaan isännät ovat sarjassa 12. sijalla. 9 ottelun jälkeen pistesaldo näyttää vain yhdeksää pistettä. Molde vei kauden ensimmäisen keskinäisen tylysti 4-1. Luotetaan Molden vireeseen myös tänään ja laitetaan lapulle vierasvoittoa.

Mainos alkaa

Hammarby – Halmstad

Hammarby voitti juuri ennen maajoukkuetaukoa Ruotsin Cupin, joten joukkueessa on varmasti kova luotto, että hieman tahmea alkukausi kääntyy parempaan päin. Sarjanousija Halmstadin alku on ollut odotettu, sillä putoamistaistelu on kovaa ja jokaisen voiton nappaaminen on saavutus. Hammarby on kuitenkin kotona liian kova pala voitettavaksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!