Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Valioliigaa ja KHL:ää lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplauksen päätöspäivään löytyvät tällä kertaa Valioliigan sekä KHL:n puolelta. Onko luvassa lyhyen ajan sisään toinen läpipeluu vai onko 3. päivä liian vaikea pala purtavaksi?

Vetovihjeet triplaukseen:

Newcastle – Tottenham

Tottenham sai lauantaina mieluisia uutisia, kun Chelsea koki shokkitappion West Bromwichille. Nyt Spurs on paremmin kuin hyvin mukana taistelussa Mestarien liigan paikoista. Sen sijaan Newcastle on vajonnut putoamistaisteluun ja joukkue on kenties tällä hetkellä Sheffield Unitedin ohella sarjan huonoin jengi. Spurs haki ennen maajoukkuetaukoa kovan päänahan kaatamalla Aston Villan vieraissa 0-2. Luotetaan siihen, että kritisoitu Jose Mourinho luotsaa jenginsä voittoon myös sunnuntaina, jolloin pistemenetyksiin ei ole yksinkertaisesti varaa.

CSKA Moskova – SKA Pietari

CSKA Moskova vei suvereenisti ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen 3-0. Joukkue on muutenkin hallinnut mielin määrin Moskovassa pelattuja keskinäisiä kohtaamisia viime vuosina. Kokenut ja rutinoitunut tähtisikermä ei jännitä näitä pelejä, kun taas SKA Pietarin riveissä on selvästi enemmän nuorempia tulevia supertähtiä, joille nämä ovat vielä astetta jännittävämpiä hetkiä. Kotietu ja parempi materiaali kääntävät kelkan jälleen moskovalaisten suuntaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!