Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK ja TPS kohtaavat toistamiseen

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigan sekä CS:GO-pelin puolelta! Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat perjantain kupongille.

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – TPS

HIFK aloitti välierät vakuuttavalla voitolla ja kaiken lisäksi TPS oli totaalisen aseeton käytännössä koko ottelun ajan. Mikään ei tule muuttumaan perjantaina, vaan edelleen voimasuhteet pysyvät samoina. HIFK tulee vyöryttämään jokaisen kentällisen voimin ja TPS tulee taatusti putoamaan kyydistä jossain vaiheessa. Kotivoittoa lapulle!

Mainos alkaa

Astralis – Complexity

Toinen kohde tulee CS:GO:n puolelta, jossa pitkään peliä hallinnut Astralis saa vastaan Complexityn. Astralis on uuden edessä, sillä dynastia hajosi devicen siirryttyä kilpailijan riveihin. Peli on sakannut pahasti viime kuukaudet ja nyt kokoonpanokin hakee varmasti muotoaan seuraavien viikkojen aikana. Complexity on maailman kärkinippuja, joten se pystyy todellakin voittamaan hapuilevan Astraliksen, joka hävisi muun muassa suoraan 2-0 OG:lle.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!