Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jukurit ja Kärpät kohtaavat Liigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigan sekä CS:GO:n Majoreiden puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat perjantai-iltaan.

Vetovihjeet triplaukseen:

Jukurit – Kärpät

Liigassa kohtaavat sarjan ääripäät, sillä Jukurit on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, kun taas Kärpät on kolmantena. Tasoero pitäisi olla selvä vierasjoukkueen hyväksi, vaikkakin Jukurit on viime aikoina petrannut pelaamistaan. Kärppien pelaaminen on selvästi tasapainoisempaa, joten siltä osin oululaiset ovat turvallinen valinta lapulle.

Spirit – Astralis

Toinen kohde tulee illan CS:GO-ottelusta, jossa vuosia dominoinut Astralis kohtaa Spirit. Tanskalaisten viimeinen vuosi on ollut vaikea, mutta kokenutta ja kaiken voittanut tiimiä ei sovi laskea koskaan ulos. Astralis ei varmasti hätkähdä paineita ja sen tiimi on osoittanut nappaamalla kaksi pakkovoittoa.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!