Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigasta napataan päivän kohteet!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä pelataan todella mielenkiintoisia koitoksia.

Vetovihjeet triplaukseen:

SaiPa – Ilves

Liigan kärkikahinoissa oleva Ilves tulee mukavan ärsytettynä Lappeenrantaan, sillä alla on tappio Jukureille. Tuossa ottelussa tupsukorvien asenne oli kaikkea muuta kuin kunnossa, joten tänään menon luulisin olevan aivan eri tasolla. SaiPa on ollut syksyn aikana otsikoissa lähinnä kaukalon ulkopuolisten asioiden takia. Paremman materiaalinsa sekä huomattavasti vakaamman tilanteen johdosta Ilves tulee hakemaan pisteet vieraskaukalosta.

Tappara – Lukko

Karmeita maalimääriä tällä kaudella tehnyt Lukko vierailee perjantaina Hakametsässä. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Lukon 7-2-voittoon. Tapparalla on isoja ongelmia pelissään ja se näkyy varsinkin omassa päässä, sillä joukkue päästää keskimäärin 3 maalia ottelua kohti. Kertoimet eivät lupaile maalijuhlia, mutta niiden mahdollisuus on olemassa. Näin ollen yli 5,5 maalia kelpaa triplaukseen.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!