Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Valioliigassa luotetaan suosikkien ylivoimaan!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina jalkapallon puolelta, missä Euroopan suurseurat hamuavat pisteitä. Tässä pelivalinnat triplaukseen!

Vetovihjeet triplaukseen:

Liverpool – Newcastle

Liverpool halajaa kipeästi neljän parhaan joukkoon, mikä takaisi joukkueelle pääsyn Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Mikäli tuosta haaveesta haluaa pitää kiinni, niin tänään on yksinkertaisesti pakko voittaa. Newcastle on käytännössä varmistanut paikan ensi kaudeksi Valioliigaan tai ainakaan mitään suurempaa hätää ei ole tällä hetkellä. Pool ei anna tämän mahdollisuuden valua käsistään, vaan joukkue jyrää varmaan voittoon.

Mainos alkaa

West Ham – Chelsea

West Hamin ja Chelsean välisessä ottelussa on valtavat panokset, sillä kumpikin on kerännyt tällä kaudella 55 pistettä. Tämä saldo oikeuttaa tällä hetkellä 4. sijaan. Takana riittää kuitenkin uhkaajia, joten kumpikaan ei todellakaan halua menettää tänään pisteitä. West Hamin omissa on kolissut hieman liikaa viime otteluissa ja se avaa mahdollisuuden Chelsealle, joka puolustaa laadukkaasti. Maaleja vierailijat tulevat tekemään ja kun omissa pysyy hanat kiinni, niin tuloksena on vierasvoitto.

Metz – PSG

PSG on joutunut todella kovaa mestaruustaistoon pitkästä aikaa, joten joukkueella on valtaisat panokset viikonlopusta toiseen. Nyt tekemisen taso on kuitenkin noussut sellaiseen luokkaan, että vastustajia murskataan. Neymarin ja Kylian Mbappen johdolla Metz jää todella pahasti jalkoihin. Lapulle laitetaan PSG:n yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!