Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL:ssä käynnistyy konferenssifinaalit

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jääkiekon ja jalkapallon puolelta, jossa pelataan pitkäperjantain kunniaksi mielenkiintoisia kamppailuita.

Vetovihjeet triplaukseen:

CSKA Moskova – SKA Pietari

Kahden suuren jättiläisen ottelusarja käynnistyy tänään ja vain toiselle on paikka finaalissa. Toisen kausi tulee päättymään rajuun pettymykseen, sillä näille jengeille ei kelpaa kuin mestaruus. CSKA joutui viime ottelusarjassa todella tiukille, mutta henkinen kantti kesti. SKA Pietari selvisi helpommalla, mutta toki vastustajakin oli asteen verran vaisumpi. CSKA on materiaaliltaan kovempi nippu, sillä SKA:n miehistö ei nimellisesti heikentynyt aikaisemmista kausista ja tilanne on nostettu nuoria pelaajia. Kokenut ja äärimmäisen rautainen CSKA tuleekin nappaamaan sarjan ensimmäisen ottelun nimiinsä.

Watford – Sheffield Wednesday

Watford taistelee tiukasti noususta Valioliigaan, mutta nukahduksiin ei ole varaa. Tänään on yksi sellainen ottelu, josta pisteet on saatava mukaan. Sheffield Wednesday on sarjan hännillä ja se on voittanut yhdeksästä edellisestä ottelustaan yhden. Watford on todellisessa letkussa, joten virekin tähän otteluun on loistava. Kotivoittoa kiskaistaan lapulle.

TRIPLAUKSEEN

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!