Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Lukko ja Ässät kohtaavat paikallisottelussa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigasta, jossa on jaossa jälleen kerran massiivisia pisteitä. Tässä pelivalinnat perjantaille!

Vetovihjeet triplaukseen:

Lukko – Ässät

Lukko saa kiihkeässä Satakunnan paikallisessa vieraaksi Ässät, joka onnistui viime ottelussa katkaisemaan 10 ottelun mittaisen tappioputken. Lukko on hallinnut paikalliskamppailuita tällä kaudella suvereenisti, sillä tulokset ovat olleet 6-1, 9-1 ja 3-1. Lukko on valtaisasti edellä joka osa-alueella, joten tuo saldo ei tule kaunistumaan myöskään tänään. Lapulle kotivoittoa!

Mainos alkaa

Jukurit – Sport

Sport taistelee tiukasti pudotuspeleihin pääsystä, joten jokainen voitto olisi pystyttävä ottamaan. Nyt alla on kaksi massiivista voittoa, sillä sarjakärki Lukko kaatui sekä kotona että vieraissa. Nyt vastaan asettuu jo ensi kauteen katseet kääntänyt Jukurit, joka on hieman saanut helpotusta viime aikoina. Motivaatioetu on valtaisa ja myös materiaalin puolesta Sport on selvästi edellä. Laitetaan vierasvoittoa lapulle.

TRIPLAUKSEEN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!