Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: NHL:stä haetaan suosikkeja lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen löytyvät tänään NHL:n puolelta, missä luotetaan vahvasti sarjan parhaimpien joukkueiden voimaan selvästi heikompia jengejä vastaan.

Vetovihjeet triplaukseen:

Colorado – Los Angeles

Colorado on tällä hetkellä kenties NHL:n suurin mestarisuosikki ja joukkueen tekeminen on suorastaan jäätävällä tasolla. Kingsin kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten joukkue on täysin erilaisessa asetelmassa. Colorado tulee jyräämään kotikaukalossa Kingsin yli ja vain kotivoitto voi olla lähtökohtana.

Mainos alkaa

Anaheim – Vegas

Vegas on neljän ottelun voittoputkessa ja taistelee tiukasti divisioonan voitosta. Anaheim on sen sijaan divisioonan viimeinen, joten kausi on ollut melkoista tuhnuilua. Vegas pääsee otteluun vielä ilman poissaoloja, joten lähtökohdat ovat oikein mainiot. On vaikea nähdä mitään syytä, että Ducks onnistuisi haastamaan Vegasin kaltaista jättiläistä. Lapulle lähtee Vegas -1,5.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!