Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa mielenkiintoinen kierros!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantai-iltana Liigasta, jossa luotetaan kotijoukkueiden voimaan. Tässä perustelut ja pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ilves – Jukurit

Vastakkain on kaksi tappioputkessa seilaavaa joukkuetta. Varsinkin Ilveksen on nyt saatava putkensa poikki, sillä Jukureita helpompaa vastustajaa ei ole tarjolla. Olli Jokisen projekti ei ole saanut lentoa alleen, vaan karu arki on alkanut iskeä vasten kasvoja. Ilves on ärsytetty ja nappaa kolme pistettä perjantaina.

Kärpät – HPK

HPK on päässyt valmentajavaihdoksen jälkeen oivaan vireeseen, mutta pelissä on edelleen tekemistä. Kärpät sen sijaan on ollut hyvässä mallissa ja nousu kohti kärkeä on alkanut. Helpolla isännät eivät tule pääsemään, mutta kyllä lopulta yksilöiden tasoero kääntää voiton kotijoukkueelle.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!