Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantain lapulle napattiin kaksi Liiga-kohdetta!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Viikonloppu on taas täällä, mikä tarkoittaa sitä, että on aika kaivaa esiin Triplauksen vetovihjeet. Perjantain lapulle poimittiin Liigaa.

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Sport – Kärpät

Sportin meno ei ole ollut sitä vakuuttavinta sorttia. Jos lasketaan pois kaksi heittopussi-JYPistä tullutta voittoa, vaasalaisten saldo viimeisestä seitsemästä matsista on yhtä monta tappiota varsinaisella peliajalla.

Emmehän me toki voi kahta JYP-voittoakaan täysin pois laskuista lukea, mutta oli miten oli, Kärpät lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Vierasvoittoa lapulle siis.

Lukko – Ässät

Ässät saapuu illan matsiin 7 ottelun tappioputken rasittamana, joten kovin positiivista odotusarvoa on porilaisten näkökulmasta vaikea löytää.

Eipä Lukkokaan poissaolojen siivittämänä ole ollut missään hyvässä vireessä, mutta se on Ässiä vastaan siitä huolimatta selvä ennakkosuosikki.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä liigakaudella kahdesti: ensimmäisen Lukko vei kotonaan 5-1, ja jälkimmäisestä se haki murskaavan 6-0-voiton.

Lukon yli 2,5 maalia on valintamme.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!