Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantaille hyökätään single-kohteen kera!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Viikonloppu tekee tuloaan, ja sehän tarkoittaa myös sitä, että on aika kaivaa vetovihjeet triplaukseen. Lapulle valikoitiin perjantain osalta single-kohde!

Tsekkaa myös tämä: Avausmaali-KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 500 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta

SKA Pietari – Jokerit

KHL:n perjantainen huippumatsi pelataan Pietarin Jääpalatsissa, jossa paikallinen pumppu nimeltään SKA saa vieraita Helsingistä.

SKA:n peli ei ole ollut millään mittarilla huippuiskussa; keskiviikkona joukkue onnistui kaatamaan kotikaukalossaan Dinamo Minskin 2-1, mutta sitä ennen pietarilaiset olivat hävinneet peräti viisi kotiottelua peräjälkeen.

Läntisen konferenssin kärjessä porskutteleva Jokerit on sen verran kovassa iskussa, että vaikka joukkue ei SKA:ta vastaan vieraissa juuri olekaan juhlinut, tänään voisi olla paikka ottaa suora varsinaisen peliajan voitto.

Jokereiden voittoa lapulle!

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!