Vetovihjeet Triplaukseen – päivä 3: Barcelona vierailee Villarrealin kotiluolassa

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen löytyvät sunnuntaina Valioliigan ja La Ligan puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat viimeiseen päivään.

Vetovihjeet triplaukseen:

Southampton – Manchester City

Manchester City ei nöyristellyt mestaruuden varmistanutta Liverpoolia viime ottelussa, vaan jyräsi vakuuttavan esityksen päätteeksi 4-0-voittoon. Southampton joutuukin ikävään paikkaan, kun vieraaksi saapuu huippouvireinen Manchester City, joka haluaa pitää voittovireen yllä kuukauden päästä starttaavia Mestarien liigan otteluita silmällä pitäen. Jokainen tietää Pep Guardiolan vaatimustason, joten yhdelläkään ei ole varaa löysäillä, vaikka suurempia panoksia ei enää ole. Manchester City on jokaisella mittarilla parempi nippu. Man City -1,5 lähteekin mukaan triplaukseen!

Mainos alkaa

Villarreal – Barcelona

Barcelona on ajautunut pienimuotoiseen kriisiin, sillä verivihollinen Real Madrid on siirtynyt kärkeen ja kasvattanut sarjajohtonsa jo neljään pisteeseen. Tilanne ei ainakaan helpotu, kun Barcelona matkustaa sunnuntaina kovassa vireessä olevan Villarrealin vieraaksi. Isännät ovat voittaneet tauon jälkeen kuudesta pelistään viisi ja kertaalleen on päädytty tasalukemiin. Peräti viidesti oma maali on pysynyt puhtaana, joten puolustuspelaaminen on todellakin kunnossa tällä hetkellä. Barcelona on tauon jälkeen voittanut kolmesti ja pelannut kolmesti tasan. Tänään ei olisi varaa menettää pisteitä, mutta paikka on haastava. Molemmilla on ottelussa kovat panokset, sillä Villarreal taistelee tiukasti Mestarien liigan paikasta. Luvassa onkin varmasti tarkka peli, jossa maalipaikoilla ei liiaksi juhlita.

Triplaukseen lähteekin alle 3,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!