Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Venäjä jatkaa voittokulkuaan MM-kisoissa!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Venäjä jatkaa voittokulkuaan MM-kisoissa!

Triplaus on edennyt viimeiseen päivään, joten enää on yksi askel matkaa ja osuus Coolbetin jackpotista kilahtaa kotiin. Tässä vetovihjeet sunnuntaille!

Vetovihjeet triplaukseen:

Real Madrid – Betis

Real Madrid päättää kauden kotiyleisön edessä, kun vieraaksi saapuu Betis. Isäntien kausi on ollut täynnä pettymyksiä, joten se haluaa varmasti päättää kauden voitokkaasti. Joukkue pelaakin sunnuntaina ylpeydestä, joten kukaan tuskin haluaa tarjota kotiyleisölle jälleen yhtä ankeaa esitystä. Betis kärsii pahoista poissaoloista, jonka lisäksi joukkueen virekin on melko kehno. Real Madrid tulee nappaamaan voiton Santiago Bernabeulla.

Malmö – Kalmar

Ruotsin Allsvenskania johtava Malmö saa sunnuntaina vieraakseen kymmenentenä olevan Kalmarin, jonka vierassaldo Malmöä vastaan on suorastaan murheellinen. Kalmar on edellisen kerran voittanut Malmön vieraissa vuonna 2010. Malmö on materiaaliltaan parempi joukkue, minkä lisäksi kotietu kääntää vahvasti vaakakuppia isäntien suuntaan. Kotivoittoa lapulle!

Sveitsi – Venäjä

Venäjä on edennyt voitosta voittoon MM-kisoissa, kun taas Sveitsi koki ensimmäisen tappion lauantaina Ruotsille. Venäjä on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue, minkä lisäksi tähtisikermä pääsee tuoreempana otteluun, sillä Latvia-peli pelattiin jo lauantaina aamupäivästä, kun taas Sveitsi pelasi raastavan iltapelin Ruotsin kanssa. Venäjä ei tule pääsemään ottelussa helpolla, mutta voitto pitäisi irrota.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut