Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Veikkausliigassa pelataan Pohjanmaan derby

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Veikkausliigassa pelataan Pohjanmaan derby

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja jääkiekon puolelta. Lapulle löytyi kohteita niin Veikkausliigasta kuin Ligue 1:stäkin.

Vetovihjeet triplaukseen:

VPS – SJK

Jo ennakkoon sarjan häntäpäähän povattu VPS on aloittanut kauden tahmeasti, sillä joukkue ei ole voittanut vielä ainuttakaan ottelua. Sen sijaan SJK:n alku on käynnistynyt kohtalaisesti, sillä neljä ottelua on tuonut tilille seitsemän pistettä.

Mannheim – München

Saksan DEL-liigan mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla tänään, kun Mannheim pääsee kokeilemaan finaalisarjan katkaisua kotiyleisön edestä. Mannheim on ollut suvereeni viimeisissä kamppailuissa, sillä München on onnistunut tekemään kolmeen peliin vain yhden maalin. Vierasjoukkueen usko onkin varmasti koetuksella, kun Mannheim porskuttaa niin vakuuttavasti kohti mestaruutta. Kotivoittoa lähtee lapulle!

Bordeaux – Lyon

Ranskan liigassa pelataan perjantai-iltana yksi ottelu, kun Bordeaux isännöi Lyonia. Tiukasti kolmannesta sijasta taisteleva Lyon on ollut viime peleissä ongelmissa puolustuksensa kanssa, sillä omiin on kolissut pelistä toiseen. Yhteensä tällä kaudella omiin on mennyt 41 maalia 33 ottelussa. Bordeaux’n kausi ei ole sujunut odotusten mukaan, mutta kotona joukkue on napsinut pisteitä. Bordeaux’n maali antaa kelvollisen kertoimen, että se lähtee lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut