Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jalkapallon U20 MM-kisat tarjoilevat perjantain kohteet

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jalkapallon U20 MM-kisat tarjoilevat perjantain kohteet

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon U20 MM-kisoista, jossa pelataan alkolohkovaiheen viimeinen ottelukierros.

Vetovihjeet triplaukseen:

Mali U20 – Ranska U20

Malin ja Ranskan välisessä ottelussa taistellaan lohkovoitosta, sillä Mali on kerännyt kahdesta ottelusta neljä pistettä, kun taas Ranskalla on kasassa kuusi pistettä. Malin ottelut ovat olleet melko viihdyttäviä, sillä maaleja on syntynyt yhteensä yhdeksän kappaletta. Puolestaan Ranska on kairannut vakuuttavat 2-0-voitot molemmista peleistä, joten taso on kunnossa. Ranska yli 1,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että se lähtee lapulle.

Etelä-Afrikka U20 – Portugali U20

Portugali tarvitsee voiton, jotta maa voi edes haaveilla pääsystä neljännesvälieriin. Se myös on tilauksessa, sillä vastassa on molemmat pelinsä hävinnyt Etelä-Afrikka. Portugali on joukkueista selvästi laadukkaampi eikä murskavoittokaan olisi yllätys. Portugalin voittoa lapulle!

Etelä-Korea U20 – Argentiina U20

Argentiina on voittanut molemmat pelinsä ja takonut peräti seitsemän maalia. Sen sijaan Etelä-Korea hävisi ensimmäisen, kunnes toisessa ottelusta joukkue onnistui raapimaan 1-0-voiton Etelä-Afrikasta. Argentiina itseluottamus hyökkäyspäässä on sitä luokkaa, että ainakin yksi osuma syntyy myös tänään.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut