Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit jatkaa pelejään Torpedoa vastaan

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit jatkaa pelejään Torpedoa vastaan

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon ja jalkapallon puolelta. Alta pääset lukemaan perustelut ja pelivalinnat perjantai-illalle.

Vetovihjeet triplaukseen:

Amiens – Lyon

Lyon aloitti kauden kahdella voitolla ja näissä peleissä syntyi yhteensä yhdeksän maalia. Tämän jälkeen kaksi ottelua meni voitoitta, joten tänään olisi aika palailla jälleen kiinni täyteen pistepottiin. Amiens on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, joten Lyonilla pitäisi olla kohtuullisen helppo puhde hakea vieraista voitto. Laitetaan lapulle kuitenkin Lyonin yli 1,5 maalia.

Torpedo – Jokerit

Jokerit on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan, mutta pelissä riittää hiomista. Varsinkin Severstal-pelissä riitti haasteita ja lukemat hieman vääristävät totuutta pelistä. Torpedo on askeleen verran yhtenäisempi ja parempi joukkue, joten ilmaisia maaleja ei ole tänään luvassa. Maalimäärä saattaakin jäädä melko pieneksi, kun tila ja aika käyvät vähiin. Torpedo osoitti 2-1-voitolla TsSKA Moskovasta sen, että kyseessä on laadukas joukkue. Alle 6,5 maalia lähtee lapulle.

JYP – HPK

JYP avaa kautensa tänään, kun taas HPK:lla on alla eiliseltä 3-2-tappio Kärpille. Se voi näky tekemisessä, sillä alkukaudesta rasitus tuntuu normaalia kovemmin. JYP on mennyt valmennuksesta uusiksi täksi kaudeksi, kun penkin taakse hyppäsi Pekka Tirkkonen. Luotsi saa varmasti joukkueen viisikkopelin kuntoon, joten JYPiltä sopii odottaa viime kautta parempaa pelaamista. JYP yli 1.5 maalia lähtee Triplaukseen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut