Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Tappara ja HPK iskevät yhteen Liigassa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Tappara ja HPK iskevät yhteen Liigassa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon puolelta, missä pääpaino löytyy Liigasta. Tässä perustelut ja pelivalinnat illan otteluihin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Tappara – HPK

Tappara on ollut ylivoimaisesti tämän kauden paras joukkue eikä tilille ole tullut kuin yksi tappio. HPK:lla on ollut suuria ongelmia tällä kaudella vieraspeleissä. Varsinkin puolustuksessa riittää tekemistä, koska HPK on päästänyt kuudessa vieraspelissä yhteensä 21 maalia. Tapparan yli 2,5 maalia vaikuttaakin hyvältä pelivalinnalta.

KalPa – Ilves

Ilveksen peleissä on nähty tällä kaudella eniten maaleja, sillä verkot ovat heiluneet 6,7 kertaa ottelua kohti. Joukkueen 12 ottelussa onkin peräti yhdeksän kertaa tehty yli 4,5 maalia, joten viihdettä ei ole ainakaan puuttunut. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen aikaisemmin ja tuolloin Ilves nappasi 7-4-voiton. Laitetaankin lapulle illan peliin yli 4,5 maalia.

Mannheim – Augsburg

Saksan DEL-liigassa iskee yhteen kaksi joukkuetta, joiden peleissä on totuttu tällä kaudella näkemään maaleja. Mannheim on materiaaliltaan parempi nippu, mutta peli ei ole vielä kulkenut aivan odotetunlaisesti. Kotikaukalossa joukkueelta sopii kuitenkin odottaa voittoja, sillä Augsburginkaan itseluottamus ei ole varmastikaan aivan kunnossa. Mannheim yli 2,5 maalia kruunaa triplauksen.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut