Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantai on pyhitetty Superpesikselle

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantai on pyhitetty Superpesikselle

Perjantai tarkoittaa tietysti sitä, että Coolbetin Triplaus-kampanja pyörähtää vauhdilla käyntiin. Tässä vetovihjeet avauspäivälle!

Nappaa 10€ riskitön veto Superpesikseen!

Vetovihjeet triplaukseen:

Joensuu – Hyvinkää

Hallitseva mestari Joensuu on kärsinyt hieman mestaruuskrapulasta, mutta nyt tuo olotila alkaa olemaan kohenemaan päin. Alla onkin viisi peräkkäistä voittoa, joista neljä on tullut puhtaasti numeroin 2-0. Hyvinkää on pelannut hienon kauden, mutta nyt pelinsä kuntoon saanut Joensuu on liian kova pala. Kotietu lisää entisestään isäntien voiton todennäköisyyttä.

Kouvola – Seinäjoki

Kouvola on noussut viime kausien aikana isojen joukkoon, mistä osoituksena on viime vuonna tullut finaalipaikka. Myös tämä kausi on sujunut hyvissä merkeissä, sillä 20 ottelun jälkeen kasassa on 48 pistettä, millä irtoaa 2. sija. Seinäjoki vahvistui täksi kaudeksi ja joukkue on noussut varteenotettavaksi joukkueeksi. Peli ei ole kuitenkaan vielä sillä tasolla, että Kouvola olisi haastettavissa vieraskentällä. Kouvola on ainoastaan kertaalleen menettänyt kotona pisteitä, kun Sotkamo haki 1-2-voiton. Muuten lukemat ovat menneet varmasti isännille 2-0. Sama jatkuu tänään.

TRIPLAUS-KAMPANJA!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut