Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Tottenham ja Liverpool kohtaavat illan huippumatsissa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Tottenham ja Liverpool kohtaavat illan huippumatsissa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Valioliigasta sekä Sveitsin NLA-liigasta. Tässä pelivalinnat ja perustelut illan kohteisiin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Manchester United – Norwich

Manchester United on pakkovoiton edessä, kun vieraaksi saapuu sarjajumbo Norwich. Ilman Teemu Pukkia Old Traffordille tuleva Norwich on ajautunut valitettavaan kriisiin eikä voittoja tule millään tilille. ManU:lla löytyy sen verran hyökkäysvoimaa, että se pystyy rokottamaan vierasjoukkueen puolustuspään nukahduksista. Sen vuoksi lapulle lähtee lähes saletti ManU:n yli 0,5 maalia.

Tottenham – Liverpool

Tottenham menetti ykköstykkinsä Harry Kanen sairastuvalle pahimpaan mahdolliseen aikaan. Spursin esitykset eivät ole viime aikoina vakuuttaneet, minkä lisäksi edessä on todelliset otteluruuhkat. Kanea ei valitettavasti kukaan pysty korvaamaan, joten lovi hyökkäyksessä on valtava. Liverpool sai lepuutettua ykköstykkejään FA Cupissa, jossa se kaikkien yllätykseksi selvisi vielä jatkoon. Liverpool on tällä hetkellä yksi maailman parhaimmista seuroista ja se pystyy kaatamaan Tottenhamin myös vieraskentällä. Poolin voitosta saatava kerroin kelpaa lapulle.

Zug – Biel

Biel sai katkaistua 10 ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa perjantaina juuri Zugia vastaan. Nyt joukkueet kohtaavat välittömästi uudelleen, mutta tällä kertaa kotijoukkueena Zug. Kotietu onkin merkittävä asia tähän ottelupariin, mutta tähän päälle myös Zugilla on laadukkaampi joukkue, jonka itseluottamus on huomattavasti parempi. Vaikka Biel sai tappioputkensa poikki, niin pelaaminen on edelleen hakusessa ja omiin menee liikaa osumia. Tämä näkyi myös perjantaina, kun tärisevä Biel-joukkue menetti 5-3-johdon päätöserässä ja joutui jatkoajalle. Zug onnistui perjantaina tekemään viisi vieraskaukalossa, joten hieman paremmalla puolustamisella se nappaa voiton lauantai-illan kotiottelusta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut