Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Leverkusen ja Bayern München kohtaavat Cup-finaalissa

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksen puolelta, missä Euroopan huippusarjat ovat pyörivät täydessä tohinassa. Tässä pelivalinnat!

Ilmainen futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Vetovihjeet triplaukseen:

Leverkusen – Bayern München

Saksan Cupin finaalissa kohtaavat Lukas Hradeckyn Leverkusen sekä ehkä Euroopan tämän hetken kuumin joukkue Bayern München, joka seilailee täysin järjettömässä voittoputkessa. Joukkueet kohtasivat kuukausi takaperin ja tuolloin Bayer oli vahvempi numeroin 4-2. Myös tällä kertaa Bayern München tulee olemaan täysin omaa luokkaansa, joten laitetaan lapulle vähintään kahden maalin voitto.

Juventus – Torino

Mainos alkaa

Serie A:ta johtavalla Juventuksella ei ole varaa pistemenetyksiin, sillä sarjassa toisena oleva Lazio on vain neljän pisteen päässä. Tänään paikallispelissä vastaan asettuu Torino, joka on kahden ottelun tappioputkessa. Juven pitäisikin napata varmalla suorituksella voitto lauantai-iltana.

Manchester United – Bournemouth

Old Traffordilla pelataan isoista pisteistä lauantaina, sillä ManU taistelee Mestarien liigan paikasta, kun taas Bournemouth taistelee putoamista vastaan. Vierasjoukkueen peli tuntuu olevan tällä hetkellä täysin sekaisin, joten mainiosti pelannut Man United saa loistavan mahdollisuuden kasvattaa pistesaldoaan. Mikään muu kuin kotivoitto ei voi olla tuloksena.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!