Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Ruotsia ei pysäytä kukaan MM-kisoissa!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Ruotsia ei pysäytä kukaan MM-kisoissa!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Bundesliigasta sekä jääkiekon MM-kisoista. Tässä perustelut ja pelivalinnat lauantaille!

Vetovihjeet triplaukseen:

Bayern München – Frankfurt

Bayern München lähtee viimeiselle kierrokselle sarjakärkenä, mutta Dortmund vaanii vielä takana. Näin ollen isännillä ei ole varaa tappioon. Bayern on ollut kuitenkin tällä kaudella sen verran vakuuttava kotijoukkue, että sen pitäisi lyödä heikkoon vireeseen ajautunut Frankfurt. Frankfurt taistelee vielä tiukasti europaikoista, mutta se ei auta, sillä vastustaja tänään on yksinkertaisesti liian kova.

Hertha – Leverkusen

Kotijoukkue Herthalla ei ole enää panoksia viimeisellä kierroksella, kun taas Leverkusen pelaa paikasta auringossa. Nimittäin vierailijat tarvitsevat kipeästi voiton, mikäli se haluaa haaveilla paikasta Mestarien liigaan. Samaan aikaan joukkueen tarvitsee toivoa Möenchengladbachin pistemenetystä Dortmundia vastaan. Motivaatioetu kääntää vaakakuppia Leverkusenin suuntaan ja myös vierailijoiden vire kauden tärkeimmällä hetkellä on kunnossa. Vierasvoittoa lapulle.

Ruotsi – Sveitsi

Ruotsi aloitti MM-kisat tappiolla Tshekille, mutta tämän jälkeen kone käynnistyi tosissaan. Tre Kronor takoi täysin järjettömiä lukuja tauluun heikompia vastustajia vastaan ja nosti itsensä jälleen turnauksen suurimpien mestarisuosikkien rinnalle. Tänään edessä on hieman kovempi mittari, kun vastaan asettuu vielä tappioton Sveitsi. Ruotsi on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue ja se haluaa varmasti näyttää tänään, että tappio Tshekille oli vain kauneusvirhe. Tästä ottelusta tulee täydellinen kotijoukkueen näytös.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut