Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Ruotsi jyrää Maltan jalkapallon EM-karsinnoissa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Ruotsi jyrää Maltan jalkapallon EM-karsinnoissa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä pelataan muun muassa EM-karsintoja sekä U20 MM-kisoja. Tässä pelivalinnat perjantaille.

Vetovihjeet triplaukseen;

Kolumbia U20 – Ukraina U20

U20 MM-kisat ovat edenneet puolivälierävaiheeseen, joten mukana on enää kahdeksan joukkuetta. Kolumbia ja Ukraina kohtaavat päivän ensimmäisessä ottelussa ja lähtökohdat kamppailuun ovat todella tasaiset. Ei olisikaan yllätys, vaikka molemmat iskisivät maaleja. Pelivalinta otteluun on yli 1,5 maalia.

Italia U20 – Mali U20

Mali on ilahduttanut kisoissa hyökkäävällä pelillä ja edennyt hienosti jo puolivälieriin. Joukkueen hyökkäys on sellaisessa lennossa, että joukkue pystyy varmasti haastamaan suosikkina otteluun lähtevän Italian. Haetaan myös tähän otteluun maaleja, joten lapulle lähtee yli 1,5 maalia

Ruotsi – Malta

Ruotsi kohtaa perjantai-iltana EM-karsinnoissa Maltan, jolle voi luvata todella kylmää iltapuhdetta. Ruotsi taistelee tiukasti Espanjan takana toisesta sijasta, joten tässä pelissä ei ole varaa pistemenetyksiin. Tasoero joukkueiden välillä on hurja ja Ruotsin kotiottelu lisää entisestään kuilua. Ruotsin vähintään kolmen maalin voitto lähtee lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut