Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Ranskan liigassa pelataan viimeinen sarjakierros

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Ranskan liigassa pelataan viimeinen sarjakierros

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Ranskan liigasta sekä Ruotsin Allsvenskanista. Tässä perustelut ja pelivalinnat otteluihin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Reims – PSG

PSG päättää kautensa Reimsiä vastaan vieraskentällä. Isännät ovat voittaneet edellisistä seitsemästä pelistä ainoastaan yhden, joten vire on hieman heikohko. PSG joutuu otteluun ilman Neymaria, joka kärsii pelikieltoa. Tuo ei kuitenkaan viime pelissäkään haitannut, kun mestaruuden voittanut seura kaatoi Dijonin numeroin 4-0. Laitetaan rohkeasti lapulle PSG -1,5.

Sundsvall – AIK

Vain pisteen päässä sarjakärjestä oleva AIK kohtaa perjantai-iltana aivan häntäpäässä olevan Sundsvallin. Isännät ovat voittaneet kymmenestä ottelusta ainoastaan kaksi, joten kausi on alkanut kaikkea muuta kuin hyvin. AIK on puolestaan neljän ottelun voittoputkessa, joten itseluottamus on kunnossa. AIK +1 lähtee lapulle.

Nimes – Lyon

Kolmanneksi sarjassa sijoittuva Lyon päättää kautensa Nimesin vieraana. Lyon voitti kauden ensimmäisen keskinäisen numeroin 2-0 ja se on suosikki myös tänään. Vaikka suurempia panoksia ei ole, niin kauden viimeinen peli varmasti sytyttää joukkueet, sillä onhan voitto aina mukavampi kuin tappio. Lyon on astetta parempi joukkue, joten luotetaan siihen, että vieraskentältä irtoaa ainakin piste.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut