Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Tänään on #PukkiParty-perjantai!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Tänään on #PukkiParty-perjantai!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Euroopan futiskentiltä. Valioliigassa pelataan jumbotaisto, jossa Norwich isännöi Watfordia.

Vetovihjeet triplaukseen:

Norwich – Watford

Teemu Pukin Norwich on heikkojen esitystensä siivittämänä valahtanut Valioliigan 19. sijalle. Sen alapuolelta löytyy siis vain ja ainoastaan yksi joukkue – ja tämä jengi saapuu tänään Carrow Roadille Norwichin vieraaksi.

Nyt jos koskaan Norwichin on napattava voitto, ja nyt jos koskaan Teemu Pukin on löydettävä jälleen maalivireensä.

Watford on Valioliigan ainoa joukkue, jolla on vielä voittotili avaamatta tämän kauden osalta, joten isketäänkin lapulle tuplavaihtoehto Norwich 1X. Tätä ottelua kotijoukkueella ei vain yksinkertaisesti ole varaa hävitä. #PukkiParty huudettu?

Sassuolo – Bologna

Sassuolon kotimatseissa on tällä kaudella nähty todella paljon maaleja, eikä viidessä Serie A -kotiottelussa ole vielä kertaakaan nähty alle kolmen maalin karkeloita.

Tähän yhtälöön, kun lisätään se, että Bolognan viimeisessä viidessä viimeisessä ottelussa maaleja on tehtailtu vähintään kolme, valinta lapulle on selvä: Ottelun yli 2,5 maalia.

Brann – Odd

Lapun viimeinen valinta tulee Norjasta, ja se pohjautuu Brannin viimeisten otteluiden tutkailuun. Joukkueen matseissa on nimittäin nähty huomattavan vähän maaleja.

Vai mitä mieltä olette viimeisen seitsemän ottelun näkymästä: 1-0, 0-0, 0-0, 0-0. 1-1, 1-1, 1-0?

Vaikka Oddin matseissa maaleja onkin nähty sentään hieman enemmän, myös sen viiteen viimeiseen otteluun mahtuu muiden muassa 0-0- ja 1-1-tasurit.

Triplauksen kolmas kohde onkin varsin turvalliselta tuntuva ottelun alle 3,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

vetovihjeet perjantai 0811 triplaus

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut