Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: PSG ja Lyon kohtaavat Ranskan liigacupin finaalissa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen löytyvät tänään jalkapallon puolelta, missä on tarjolla hieman tuntemattomampia sarjoja. Tässä pelivalinnat perjantaille!

Vetovihjeet triplaukseen:

PSG – Lyon

PSG ja Lyon kohtaavat perjantaina Ranskan liigacupin finaalissa. PSG on ylivoimainen Ranskan futiskenttien hallitsija, joten olisi suuri ihme, mikäli Lyon onnistuisi kääntämään finaalin itselleen. Vaikka Kylian Mbappe on poissa, niin PSG:ltä löytyy kyllä hyökkäysvoimaa enemmän kuin tarpeeksi.

Mainos alkaa

Cosenza – Juve Stabia

Ottelussa on hirmuiset panokset, sillä hävinnyt osapuoli lähtee sarjaporrasta alaspäin, kun taas voittaja pääsee taistelemaan vielä sarjapaikasta karsintoihin. Cosenzan kohdalla voitto voi parhaimmassa tapauksessa tarkoittaa jopa suoraa säilymistä. Sen sijaan Juve Stabian on pakko voittaa, eli joukkue joutuu riskilläkin hakemaan maaleja. Cosenza on loistavassa vireessä, sillä alla on neljä peräkkäistä voittoa, mitkä ovat nostaneet jengin reippaasti ylöspäin sarjataulukossa. Juve Stabia on voittanut tällä kaudella ainoastaan kahdesti vieraissa, joten tilastot ovat synkkiä. Kotivoittoa lähtee lapulle!

Ranheim – Kongsvinger

Mika Lehkosuon luotsaama Kongsvinger on saanut katastrofaalisen startin kauteen ja hommat tuskin helpottuvat, kun joukkue vierailee sarjakakkosen Ranheimin vieraana. Joukkueiden itseluottamuksessa on valtava ero, kun tähän lisätään vierasjoukkueen isot pelilliset murheet, niin kotivoitto haisee ilmassa.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!