Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Haastava perjantai tarjoilee futiskohteita

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Haastava perjantai tarjoilee futiskohteita

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään hieman eksoottisimmista sarjoista, sillä mukaan mahtuu kohteita niin Kiinasta, Irlannista kuin Tanskastakin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Derry City – UC Dublin

Derry City saa tänään vieraakseen koko Irlannin liigan viimeisenä oleva UC Dublinin, joka on kerännyt 22 ottelusta vain 13 pistettä. Derry City taistelee vielä tiukasti kolmannesta sijasta, joka oikeuttaisi Eurooppa-liigan karsintoihin. Tasoero on valtava, joten maaleja on luvassa ainakin kotijoukkueen toimesta. Derryn yli 2,5 maalia lähtee kupongille.

Midtjylland – Esbjerg

Tanskan liigan käynnistyy viime kauden kakkosen ja kolmosen välisellä väännöllä. Esbjerg on ollut hankala vastustaja Midtjyllandille, sillä neljästä edellisestä pelistä kaksi on päättynyt Esbjergin voittoon ja kaksi tasapeliin. Midtjylland on kertoimien valossa selvä suosikki, mutta aivan noin selvä ottelu ei ole luvassa. Esbjerg yli 0,5 maalia onkin paras kohde otteluun kertoimien valossa.

Henan Jianye – Shandong Luneng

Kiinan Superliigassa neljäntenä oleva Shandong Luneng vierailee tänään sijalla 11 olevan Henan Jianyen vieraana. Shandong Lunengin ehdoton tähtinimi on Graziano Pelle, joka on tehnyt 13 ottelussa peräti 12 maalia. Italialainen löytyykin koko sarjan maalipörssin toiselta sijalta. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi lukemiin 2-2. Myös tänään maaleja saattaa olla luvassa. Täydennetään lappu varmalta kuulostavalta Shandong Luneng yli 0,5 maalia -kohteella.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut