Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa sekä futista lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään niin jääkiekon Liigasta kuin Ranskan futisliigastakin, jossa kehiin pääsee suuri ja mahtava PSG.

Vetovihjeet triplaukseen:

Nimes – PSG

Nimesin alkukausi on ollut varsin vaihteleva, sillä sekä voittoja, tasureita että tappioita löytyy kaikkia kaksi kappaletta – ja näillä suorituksilla irtoaa 13. sija sarjataulukossa.

PSG on jalkeilla lähes parhaalla miehistöllään, joten voitaneekin todeta klassiseen tyyliin, ettei ole mitään syytä, miksi Nimes tänään voittaisi.

Mainos alkaa

Todennäköisempää on se, että PSG:n tähtisikermä tulee, ottaa selvän voiton ja poistuu paikalta kolme sarjapistettä rikkaampana. Triplauksen kivijalaksi kelpaa mielihyvin PSG -1.

HIFK – Lukko

Lukko on aloittanut kauden hienosti kolmella selvällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue on mättänyt isoja maalimääriä, ja jopa tappiollisessa TPS-ottelussa osumia syntyi kaksi.

HIFK puolestaan on kuudessa ottelussaan vain kerran onnistunut pitämään vastustajan maalimäärän alle kahdessa.

Joku saattoi jo ehkä arvatakin, että lapulle poimitaan Lukon yli 1,5 maalia.

KalPa – Kärpät

Kärpät on aloittanut kauden vakuuttavasti: Joukkue on voittanut kaikki neljä otteluaan, ja niissä se on takonut yhteensä 15 osumaa.

KalPa on ehtinyt pelaamaan kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden.

Selvänä ennakkosuosikkina iltaan lähtee kuitenkin Kärpät. Kärppien suoraa voittoa ei kuitenkaan lapulle tarvitse edes laittaa, sillä kertoimen puolesta Kärpät ML riittää vallan mainiosti.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!