Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: KHL-kausi alkaa todellisella huippumatsilla

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: KHL-kausi alkaa todellisella huippumatsilla

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja jääkiekon puolelta, missä tarjonta on kova. Tässä perustelut ja pelivalinnat sunnuntaille.

Ilmaisvetokarkelot – tienaa jopa 25 euron ilmaisveto!

Vetovihjeet triplaukseen:

TsSKA Moskova – Avangard Omsk

KHL-kausi käynnistyy viime kauden finaaliuusinnalla, kun TsSKA Moskova saa vieraakseen Avangard Omskin. Kummatkin joukkueet tulevat olemaan varmasti tällä kaudella kärkipäätä, joten heti kärkeen on tarjolla laadukas kiekkopeli. TsSKAn joukkue ei ole juurikaan kesällä elänyt, joten koneisto tulee jauhamaan totutun kovalla tavalla. Omsk on valitettavasti liian kovassa paikassa sunnuntaina. TsSKA yli 1,5 maalia lapulle.

Cagliari – Inter

Inter aloitti kauden tyylikkäällä 4-0-voitolla, kun taas Cagliari hävisi kotonaan sarjanousija Brescialle numeroin 1-0. Inter on Antonio Conten alaisuudessa todella hyvin organisoitu joukkue, joka hyökkää ja puolustaa laadukkaasti. Näin ollen milanolaisjoukkueelta sopii odottaa nousua jälleen Serie A:n kärkikastiin. Interin hyökkäys ei todellakaan tule jäämään tänään nollille, joten lapulle lähtee Inter yli 1,5 maalia.

Atlético Madrid – Eibar

Atlético Madridilla on loistava mahdollisuus lisätä eroa pahimpiin kilpakumppaneihin, koska niin Barcelona kuin Real Madrid ovat jo menettäneet pisteitä. Tico teki kesällä kovia hankintoja ja peli on kivassa muodossa, sillä puolustus toimii ja hyökkäys iskee tarvittavat maalit. Ainoastaan kotivoitto voi olla tänään lähtökohta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut